Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamil Köseoğlu depremzedeler için yarışacak

Antakyalı milli yüzücü Kamil

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, her girdiği yarıştan başarıyla dönmenin gururunu yaşıyor. Köseoğlu, son olarak 28 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Deniz Yüzme Yarışması’nda 65-69 yaş kategorisinde 1500 metrede birinci oldu. Ayrıca, 13 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen 6. Büyükçekmece Açık Deniz Yüzme 5 kilometre maratonunda da birincilik elde etti.
27 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Masterler Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre kelebekte ve 50 metre sırtüstünde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Sağlığının elverdiği sürece kulaç atmaya devam edeceğini belirten Köseoğlu, spor kariyerinde elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Köseoğlu, 25 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları’na katılacağını açıkladı. Uluslararası yarışmaya dünyanın dört bir yanından yüzücülerin katılacağını ifade eden Köseoğlu, “Bu yarışma benim için büyük önem taşıyor. En iyi şekilde hazırlanarak derece yapmak istiyorum. Bu yarışmada da depremzedeler için yarışacağım” dedi. – Yusuf Cemil Karaçay-