Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamil Köseoğlu’ndan duygu yüklü mesaj

Depremde abisi, ablası, yengesi,

Depremde abisi, ablası, yengesi, yiğenleri, kuzenlerinden olmak üzere çok sayıda yakınını kaybeden Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu hepimizin yaşadığı acı ve travmanın hala etkisinde.
Girdiği Ulusal ve uluslarası mastırlar yarışmalarında Türkiye’ye onlarca madalya ve kupalar kazandıran Kamil Köseoğlu terketmek zorunda kaldığı memleketi Antakya’dan sonra gittiği İstanbul’da duygularını aktarırken; Depremden sonraki kayıplarımız ve yaşadığımız acı sonrası paylaşacak tartışacak, komşumuz bile kalmadı. “Her türlü acı içimizde bir ateş gibi” paylaşımında bulundu. Kamil Köseoğlu’nun duygu yüklü mesajı şöyle;
Ateş düştüğü yeri yakar. Başka yer yanar mı? İnsanları deprem bile terbiye edememiş. Yüce rabbim bize ne sabır vermiş. Yaşayıp büyüdüğümüz ata ocağı sönmüş. Kalacak, konuşacağınız çevre dağılmış. Paylaşacağınız, tartışacağınız komşu bile kalmamışken kader her türlü acıyı üzerinize yıkmış mücadele içinde yaşıyorsunuz hayatın ağır yükü sırtınızda taşımak buysa taşıyorsunuz. Metin ol diyorlar. “Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın” Bundan büyük acı ne olabilir. İçim yanıyor anlayan varmı? Her şeyi paylaştığım ortam yok. Gurbet o kadar acı ki soranınız yok. Dünya adil değil kimseyle aynı şartlarda değilim. Buna rağmen sabır, metanetimi kaybetmemeye çalışıyorum. Hayat devam ediyor. Özlemle, sabırla ata topraklarına gideceğim günleri hayal ediyorum. Ömrümüz vefa ederse Koca bir saçmalık hala bir şey yokmuş gibi Hatay Özel Afet Bölgesi ilan edilmedi. Hangi vekil acaba kanun teklifi verebilmiş duyarlılık göstermiş merak ediyorum. Eğer gücünüz yetmiyorsa sine-i millete dönün alkışlayalım.
Ben nasıl mıyım sormayın. Şehitlerimize dualarınız yeter. – Adil Yeşildağ-