Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamil Köseoğlu’nun büyük başarısı

Antakyalı milli yüzücü Kamil

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, İstanbul-Heybeliada’da düzenlenen Uluslararası Aquamaster Challenge 65-69 yaş arası yüzme yarışlarında, 550 yüzücü arasında 5 km’de birinci olurken, 3 farklı kategoride de ikincilik madalyası kazandı.

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, İstanbul-Heybeliada’da düzenlenen Uluslararası Aquamaster Challenge 65-69 yaş arası yüzme yarışlarında büyük bir başarıya imza attı. 550 yüzücünün katıldığı yarışlarda, 5 km mesafede birincilik elde eden Köseoğlu, ayrıca 3 farklı kategoride de ikincilik madalyası kazandı.

Kamil Köseoğlu, 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günleri İstanbul Heybeliada’da yapılan Uluslararası Aquamaster Challenge yüzme yarışlarında şu dereceleri elde etti:

5000 m: Birinci
1000 m: İkinci
2000 m: İkinci
3000 m: İkinci
Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmekten mutluluk duyduğunu belirten Kamil Köseoğlu, duygularını şu şekilde ifade etti:

“7-8 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Heybeliada’da yapılan Uluslararası Aquamaster Challenge Açıkdeniz Yüzme yarışlarına iyi bir hazırlık dönemi sonrası katıldım. Hem tabiatla hem rakiplerimle hem de kendimle yarıştım. Kendime şiar edindiğim ‘Çalışan kazanır’ sözüne sadık kaldım, çok şükür yarışmada gayret ederek amacıma ulaştım. 550 sporcunun katıldığı yarışlarda 1 birincilik ile 3 ikincilik madalyası kazandım. Ben Hatay’ı severek temsil ediyorum. Her başarımda onların hakkı var. Başta kulübüm Üsküdar Su Sporları’na ve aileme teşekkür ediyorum. Bana bir alkış yeter. Herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum.” – Mehmet Durmaz-