Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakaş’tan Reyhanlı’ya adaylık başvurusu

KKTC’de yaşayan Reyhanlılı hemşehrimiz,

KKTC’de yaşayan Reyhanlılı hemşehrimiz, sosyal medya fenomenlerinden Adnan Karakaş siyasete atılıyor.

Adnan Karakaş, CHP ilçe başkanlığına başvurarak Reyhanlı belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Karakaş bu kararına gerekçe olarak da şunları söyledi:

“Reyhanlı’nın geleceği için çalınmadık kapı bırakmayacağız. Adaylık kısmet olur da Reyhanlı halkı bizi seçerse yapacağımız ilk iş Belediye binasındaki başkanlık kapısını söküp atmak, başkanlık makamı odasını halka açmak olacaktır. Vatandaş randevu ile değil, istediği zaman ellerini kollarını sallayarak başkanla görüşebilecek. Başkanlık makam aracı olmayacak kendi aracımla evime gidip döneceğim.

Belediye personeli ile “Abi-Kardeş” diyalogu içinde olacağız.Reyhanlı’da her isteyen Suriyeli işletme açamayacak.İşyeri açacak olan Suriyeli yanında en az 2 Reyhanlılıyı sigortalı çalıştırmak çalıştırmak zorunda olacak. Yenişehir gölü çevresini Suriyelilerin işgalinden kurtaracağız.Tunceli belediye başkanını kendimize örnek alarak projelerimizi hayata geçirmek suretiyle tüm Reyhanlılı halkımıza güzel günler göreceğimize inanıyorum.” – Meriç Demiray-