Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karsu ve Mike’ın kına gecesinde Hatay Rüzgarı

Dünyaca ünlü Türk sanatçı Karsu ve Hollandalı piyanist Mike, Hollanda’da Türk usulü geleneklerin ve yemeklerin ön planda olduğu bir düğün ve kına gecesi ile mutlu bir başlangıç yaptılar.

Dünyaca ünlü Türk sanatçı

Karsu, evlilik hikayesini paylaşırken, 20 yıl önce annesinin kendisine “Eğer bir gün evlenirsen, bunu KENDİN nasıl istiyorsan öyle yapmalısın!” dediğini hatırladığını belirtti. Ancak, annesi büyük bir düğün ve kına gecesi yapmasını istemiş. Karsu, Mike’ın da kına gecesi talebini kabul ederek, kendi bahçelerinde aileyle birlikte yemeklerini hazırlamayı tercih etti.

Düğün öncesi günlerde, Karsu ve ailesi günlerce yemek pişirdi. Börek, sarmaci, katıklı ekmek, mezze ve Mike’ın favorisi İtalyan kurabiyeleri hazırladılar. Ancak, hava durumu yağış ve gök gürültüsü gösterdiği için son dakika kapalı bir mekan ayarlandı.

Karsu, düğün ve kına gecesini “masal gibi bir gece” olarak nitelendirirken, Hollandalı kayınvalidesi tarafından kendisine Atatürk altını hediye edildiğini, Mike’ın en sevdiği şarkıyı piyano eşliğinde söylediğini ve ailelerinin Hatay yemeklerini yaparken kendilerine katıldığını ifade etti. Gece boyunca dans ederek mutlu bir şekilde geçirdiklerini belirten Karsu, şanslı olduklarını söyledi. -Meriç Demiray-