Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor Maçı Son Taktiği

Hava topu, pis drili

Hava topu, pis drili ve dar alan çalışması…

Kafile, bugün öğle yapacağı idman sonrası, 16.00’da uçakla Kayseri’ye gidecek.

Hatayspor, ligde yarın oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Bordo-Beyazlılar, Salı günü yağmur altında çalıştı, dün ise güneşli havada ve tam kadro ile çalışarak, yarınki maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hatayspor, Salı günü Osman Çalgın Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 25 dakika süren idmanda, dinamik ısınma ardından, savunma oyuncuları ve hücum oyuncuları olarak ikiye ayrılan takım, hava topu çalışması yaptı. Daha sonra pas drili ve dar alan çalışması yapan takım, idmanı tamamladı.

Hatayspor, dün de çalıştı. Osman Çalgın Tesisleri’nde Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren idmanda pas drili, dar alan çalışması ve taktik çalışması yapıldı.

Milli takımlarından dönen Adama Traore, Ayoub El Kaabi ve Munir Mohamedi, takımla birlikte çalışmalara başladı. Takım, bugün öğle saatlerinde yapacağı idmanla, Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve hava yoluyla Kayseri’ye hareket edecek. Hatayspor’un Kayseri’ye uçakla hareket saati, 16.00. -Cemil Yıldız-