Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemal Karahan TBMM Heyeti ile KKTC’de

Hatay AKP Milletvekili Kemal

Hatay AKP Milletvekili Kemal Karahan, geçtiğimiz hafta sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. KKTC gezisi kapsamında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve birçok bakanla bir araya geldi.

Karahan, ziyaretleri sırasında şu açıklamalarda bulundu:
– TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Heyeti olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarını ziyaret ettik. Rauf Denktaş’ı, ömrünü Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesine adamış bir lider olarak saygı ve rahmetle anıyoruz.
– Ayrıca, Kıbrıs meselesi ve Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesine adanmış Dr. Fazıl Küçük’ü de anıt mezarını ziyaret ederek saygıyla yâd ediyoruz.
– KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Sayın Fikri Ataoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.
– Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi de ziyaret ettik ve nazik kabulleri için kendisine teşekkür ediyoruz.
– Programları kapsamında ziyaret ettikleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a da nazik kabulleri için teşekkür ettik.

Karahan ve heyeti, KKTC ziyaretleri sırasında önemli temaslarda bulunarak Türkiye-KKTC ilişkilerine katkıda bulunmayı hedeflemişlerdir. – Mehmet Durmaz-