Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kesk deprem konusunda kitlesel basın açıklaması yapıyor

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu KESK depremin üzerinden geçen 7 ay sonrasında Hatay ve Adıyaman illerinde kitlesel basın açıklaması yapacak.

KESK basın açıklamasında sağlıktan eğitime kadar bir çok konuda deprem sonrası yaşanan büyük aksaklık ve eksikliklere dikkat çekilecek. 6 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14:00 de Antakya KESK Koordinasyon merkezinin önünde yapılacak basın açıklamasına tüm Hatay halkı davet edildi.

Basın açıklamasına dair Kesk Açıklaması şöyle:

“ DEPREMİN ÜZERİNDEN 7 AY GEÇTİ! 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerin üzerinden 7 ay geçti. Ne yazık ki, iktidarın propagandalarının aksine depremin yaşandığı illerde yaşanan sorunlar her geçen gün ağırlaşmaktadır.

İlk günden bu yana deprem bölgelerinde sağlık, eğitim, psiko-sosyal dayanışmayı sürdüren KESK, depremin 7. Ayında, deprem sonrası yaşanan sorunlara dikkat çekmek ve duyarlılık oluşturmak amacıyla 6 Eylül 2023 Çarşamba günü Hatay ve Adıyaman’da KESK Yürütme Kurulu üyeleri ve işkolları MYK üyelerinin katılımıyla kitlesel basın açıklaması gerçekleştiriyor.” – Sinan Seyfittinoğlu-