Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu: Parti içi tartışmalar CHP’yi güçlendirir

14 Mayıs seçim sonucundan

14 Mayıs seçim sonucundan sonra tartışılan isim olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte parti içinde başlayan değişim tartışmalarına ilişkin olarak “CHP parti içi tartışmaları yenilenmenin bir aracı olarak kabul etmiştir, her tartışma CHP’yi güçlendiren sonuçlar doğurmuştur” dedi.

Kılıçdaroğlu  100. yıl kuruluş etkinliklerinin ikinci gününde yaptığı konuşmada CHP’nin halkın hürriyetini ve hâkimiyetini ortadan kaldırmak isteyen herkese ve her kuruma karşı devrimci bir ruhla dikilmeyi ilke edindiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu “Her bir CHP’li; etik ilkelere bağlı kalınarak yapılan tüm tartışmaları, Büyük Atatürk’ün önderliğinde başlayan ve ülkemizin kalıcı olarak demokratikleşmesi hedefini taşıyan devrimci mücadelemize bir katkı olarak niteler. Bu bağlamda, yüzyıllık tarihimiz boyunca yaşadığımız tüm tartışmalar, yeni ve güçlü başlangıçlarımız için bir liman vazifesi görmüştür. Her bir tartışma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar doğurmuştur.” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun konuşması alandaki partililer  tarafından alkışlarla desteklendi. (Sami Gökce)