Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu’ndan önemli açıklama!

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP’de belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Başarılı belediye başkanları devam edecek” açıklamasından sonra İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu adaylıklarını açıkladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde iktidardan önce deprem bölgelerine giderek halka her türlü desteği sağlayan CHP’li belediye başkanların  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterileceği iddia edildi.

Kılıçdaroğlu özellikle 11 ilin büyükşehir belediye başkanlarının başarılı olduğunu belirterek “Başarılı belediye başkanlarımızın hakkını yemeyiz, elbette görevlerine devam edecekler. Ankara, İstanbul, Mersin, Adana, Antalya gibi 2. dönemlerinde daha başarılı olacaklar. Birinci dönemi büyük borçla devraldılar. 2. dönemde çok daha büyük mali güçleri olacak. İttifak olup olmayacağı zamanı yeri gelince oturulup konuşulur. Umutsuzluk tablosu değişecek. Alana çıkınca göreceksiniz” ifadesini kullandı. (Haber merkezi)