Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kırıkhan’da çıkan yangın konteyneri küle çevirdi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, yaşam alanı olarak kullanılan bir konteynerde çıkan

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, yaşam alanı olarak kullanılan bir konteynerde çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Karadurmuşlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede tüm konteyneri sardı.
Çevredekilerin yoğun dumanı fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemelerde, barınak olarak kullanılan konteynerin tamamen kullanılamaz hale geldiği belirlendi.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatılırken, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.