Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırıkhan’da Minik Kahramana Polis Sürprizi

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Duchenne Kas Distrofisi (DMD) hastası Sinan

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Duchenne Kas Distrofisi (DMD) hastası Sinan Mert Boz, doğum gününü polis ekipleriyle birlikte kutlayarak unutulmaz bir an yaşadı. Polisler, küçük Sinan Mert ve kardeşiyle birlikte polis aracına binerek devriye attı; bu anlar, ailenin yüzünü güldürdü ve çevredekilerin yüreklerini ısıttı.
İbrahim Boz, DMD hastası iki evladıyla birlikte zorlu bir yaşam sürdürüyor. Baba Boz, 9 yaşına giren Sinan Mert için özel bir sürpriz yapmak istedi. Bunun üzerine Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ailenin yaşadığı konteyner kente gelerek doğum günü kutlamasına katıldı.


Baba Boz, polislerin katılımından büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“Çocuğumuz Sinan Mert’in doğum günü münasebetiyle böyle bir etkinlik yapmak istedik. Polis arkadaşlarımız bizi kırmayıp geldiler, kendilerine çok teşekkür ederim. Sinan Mert 8 yaşına kadar yürüyebiliyordu; ardından yürümeyi kaybetti. Kardeşi Yiğit de DMD hastası ve onun da 8 yaşına geldiğinde yürümeyi kaybedeceğini doktorlarımız belirtiyor. Doktorlar, çocuklarımız için 15 yaş ömür biçiyor, ancak bu Allah’ın takdiri. Biz de Allah’a sığınıyoruz.”

İbrahim Boz, vatandaşlara empati çağrısında bulunarak, “Halkımızdan duyarlılık göstermelerini ve çocuklarımızın durumunu anlamalarını rica ediyorum. Böyle özel bir günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi. Doğum günü kutlaması, polis araçlarıyla yapılan devriye ve aile ile polisler arasında geçen samimi anlarla hafızalara kazındı.