Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kitap Kokulu Buluşma: Altınözü 2. Kitap Fuarı Açıldı

Altınözü ilçesinde düzenlenen geleneksel

Altınözü ilçesinde düzenlenen geleneksel Altınözü 2. Kitap Fuarı, coşkulu bir açılış töreniyle başladı. Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Anıl Çolak, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan ve birçok ilçe kurum amiri ile yazarlar ve vatandaşlar fuarın açılış törenine katıldılar.
Açılış töreninde konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, fuarın gelenekselleşen bir etkinlik olduğunu belirterek, “Bugün yine Altınözü’nde ilkleri ve enleri hayata geçiriyoruz. Geçen yıl depremden dolayı yapamadık. Ancak bu yıl normalleşme kapsamında yeniden bir aradayız. Buram buram kitap kokan fuarımızda birbirinden değerli yazarlarımız vatandaşlarımızla buluşacak. Fuarımızı eğlenceli etkinlikler ve sürpriz dolu hediyelerle renklendireceğiz. Tüm gençlerimizi, tüm kitapseverleri 21-26 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Altınözü Belediyesi 2. Kitap fuarımızı ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi.
Protokol üyeleri, minik öğrencilerin kendilerine takdim ettiği çiçeklerle karşılandı. Açılış kurdelesi kesilerek fuar resmen açıldı. Kitapseverler, birbirinden değerli yazarlarla buluşmak ve farklı yayınevlerinin eserlerini incelemek için fuar alanını ziyaret etmeye başladılar.
Altınözü Belediyesi 2. Kitap Fuarı, 21-26 Mayıs tarihleri arasında kitap severlerle buluşmaya devam edecek. –