Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konteyner kentlerde renkli günler

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelindeki konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımıza moral vermeye devam ediyor. HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, asrın felaketi sonrası konteyner kentlerdeki yetişkin ve çocukların mental ve fiziki gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli programlar düzenliyor.

Ücretsiz ve herkese açık olan etkinlikler kapsamında, Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde film gösterimleri yapılıyor. Büyükşehir ekiplerinin 17 Ağustos’ta başlattığı ve 13 Eylül’e kadar sürecek olan programların son durağı Arsuz Konteyner Kent oldu.

Arsuz’daki etkinliklerde, palyaço ve yüz boyama aktivitelerinin yanı sıra çocuklara patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikram edildi. Animasyon film gösterimlerinin ardından, HBB Bando Takımı’nın sahneye çıkmasıyla etkinlik bir müzik ziyafetine dönüştü ve yetişkinlerin de büyük ilgisini çekti.

HBB yetkilileri, düzenledikleri etkinliklerle konteyner kentlerdeki çocukların keyifli bir gün geçirmelerini hedeflediklerini belirterek, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceğini ifade etti. – Yusuf Cemil Karaçay-