Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOSGEB destekli girişimciler

İş Ararken İşveren Oldular

İş Ararken İşveren Oldular

KOSGEB Girişimcileri, ev hanımı Fehime Şahin ve Eğitimci Ömür Aray, ortak kurdukları Sakura Butik Pastane ile katkı maddesiz tam organik ürünlerle insanların damak tadına dokunmaya hazırlanıyorlar. KOSGEB desteğiyle başladıkları işlerinde geldikleri son nokta konusunda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulunan Şahin ve Aray, işleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
KOSGEB’in girişimcilere yönelik sağladığı destekler sayesinde işyerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fehime Şahin ve Ömür Aray, yetkililere, verilen destek nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Girişimcilerimize yönelik eğitim ve destekler devam ediyor. Sizin gibi genç girişimcilerinin yeni iş yeri açmaları ve istihdam oluşturarak ekonomiye katkı vermeniz bizleri de mutlu ediyor” dedi.
-ORGANİK-
Katkı maddesiz ürünlerle, özellikle yaş ve kuru pasta, kek, kurabiye, ekler, tiramisu gibi el yapımı ürünleri müşterilerinin damak tadına sunacak olan Fehime Şahin ile Ömür Aray ortaklığındaki Sakura Butik Pastane’nin açılışı 6 Ekim Cumartesi günü saat 17.00 gerçekleştirilecek. -Tamer Yazar-