Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurtuluş Caddesi Trafiğe Tamamen Kapatılıyor

21 Temmuz Pazartesi itibariyle araç geçişine izin verilmeyecek

21 Temmuz Pazartesi itibariyle araç geçişine izin verilmeyecek

Antakya’nın simgesi haline gelen Kurtuluş Caddesi, 21 Temmuz Pazartesi sabahı itibariyle tamamen araç trafiğine kapatılıyor.

Zaman zaman araç geçişine kısmi olarak izin verilen caddede, artık her türlü motorlu taşıtın geçişi kesin olarak yasaklanacak. Yetkililer, bu kararın hem tarihi dokunun korunması hem de altyapı çalışmalarının sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için alındığını belirtti.

Dünyada ilk kez aydınlatılan cadde olarak bilinen tarihi Kurtuluş Caddesi, yeniden düzenlenen ışıklandırma sistemi ve altyapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılıyor. Bu sayede çalışmaların aksatılmadan ve düzenli bir şekilde yürütülmesi amaçlanıyor.

Vatandaşlardan alternatif güzergâhları kullanmaları istenirken, esnaf ve bölge sakinlerinin de bu süreçte gösterdiği anlayışa teşekkür edildi.