Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütüphane ve Akıl-Zekâ Sınıfı Yenilendi, Çınarlı İlkokulu Açıldı

Defne’deki Çınarlı İlkokulu, kütüphane ve akıl-zekâ oyunları sınıfındaki yenileme çalışmalarıyla öğrencilerine modern ve zengin bir eğitim alanı sundu. Açılış törenine yerel yöneticiler de katıldı.

Defne’deki Çınarlı İlkokulu, kütüphane ve akıl-zekâ oyunları sınıfındaki yenileme çalışmalarıyla

Okul bünyesindeki kütüphane ile akıl-zekâ oyunları sınıfı, yapılan düzenlemelerle hem görsel hem de işlevsel açıdan zenginleşti. Öğrenciler artık öğrenme süreçlerini daha keyifli ve verimli bir ortamda sürdürebilecek.

Yenilenen alanların açılış törenine Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, 6 Sıfır 2 Çocuk Hakları ve Afet Mücadele Derneği Başkanı Mümtaz Gövce ile Çınarlı İlkokulu Müdürü Onur Esmergil katıldı.

Okul Müdürü Onur Esmergil, yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Öğrencilerimizin bilgi ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek bu adım, geleceğimizin mimarlarını yetiştirme yolunda önemli bir katkı sağlayacak” dedi.