Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Savaş: Çok İş Yaptık

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, geride kalan süreçte çok önemli işlere imza attıklarını ifade etti.
Başkan Savaş’ın seçim gezilerinde vurguladığı ana başlıklar şunlar:

  • “Hataylıların sağlıklı ve güvenli ortamlarda buluşmalarını, spor yapmalarını sağlayacak “Modern-Modüler Çelik Spor Kompleksleri”, basketbol ve tenis sahalarıyla donatılmıştır.
  • Kendi enerjisini üreten bir Hatay için çalışmalar yürütüyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisi santralleri kurarak önemli bir adım atıyoruz. Bu santrallerle tesislerimizin enerji maliyetlerinin önemli bir kısmını yenilenebilir kaynaklarla karşılayacak ve enerji maliyetlerini düşüreceğiz. Ayrıca, iklim değişikliğiyle mücadelede etkili bir rol oynayarak gelecek nesillere temiz ve sürdürülebilir bir dünya bırakma misyonumuzu destekleyeceğiz. Hatay için birçok iş gerçekleştirdik!
  • Doğal su kaynaklarını artırarak vatandaşlarımızın suya daha rahat ve güçlü bir şekilde ulaşmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda Hatay’a 269 adet sondaj kuyusu kazandırdık.
  • Emekli ve yaşlılarımız için işletmesini kendilerinin yapacağı ve ekonomik kazanç sağlayacakları “Sosyal Tesisler” projemiz bulunmaktadır. Lütfü Savaş’ın sessiz kalmasını isteyen iktidar, sosyal medyada ciddi mesai harcıyor. Suriyelilerin yüksek doğurganlık oranının demografik yapımızı tehlikeye attığını konuşmamızı istemiyorlar. Ancak emeklilerimiz, çiftçilerimiz ve ekonomimiz için bu kadar çaba harcamıyorlar. Hemşehrilerimiz de bunun farkında. Susturulmamak için mücadele edeceğiz.
  • Ana ocağım ve baba yurdum olan Yayladağı Çaksına Mahallesi’nde olmanın ve hemşehrilerimle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadım. Gönüllerimiz bir ve bütün.
  • Yayladağı Turfanda ve Çatbaşı mahallelerinde bizi büyük bir ilgiyle karşılayan güzel hemşehrilerime teşekkür ederim.
  • Hatay‘ın her noktasını tanıyor, projelerimizi detaylıca hazırlayıp hayata geçiriyoruz.Gerçekçi ve güvenilir olduğumuz için kazanıyoruz.Yeterli sayıda meclis üyesi kazanarak daha etkin bir şekilde çalışacağız.