Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lütfü Savaş kiracılara konut projesi üretiyor

Hatay Büyükşehir belediye başkanı

Hatay Büyükşehir belediye başkanı aynı zamanda CHP adayı Lütfü Savaş, depremde evleri yıkılan yanı sıra kiracılar ve yeni evlenecek çiftler için depreme dayanıklı yeni konutlar üretme adına bilim insanlarıyla projeler oluşturduklarını bildirdi. Hatay BŞB başkanı Lütfü Savaş’ın bu ve diğer konularla ilgili mesajlarından ana başlıklar şöyle:
“- Hatay’ımızı karış karış gezecek bu toprakların gerçek sahipleriyle omuz omuza yürüyeceğiz. Antakya’da Küçükdalyan mahalle sakinleri ile bir araya gelerek altyapı, kanalizasyon, su ve yol gibi konularda talepleri dinledik. Bütün sorunları çözeceğiz, hazırladığımız projelerle bu kentin ışıklarını yeniden yakacağız. Depremde büyük yıkım yaşayan ilçelerimizde sadece ev sahibi hemşehrilerimizin evi yıkılmadı. Kiracı olan ve yeni evlenecek olan hemşehrilerimizin de konut ihtiyacı doğdu. Bu ihtiyacı karşılamak üzere bilim insanlarıyla görüşerek depreme dayanıklı projeler geliştiriyoruz.

Antakya ilçemizin Ekinci Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldik.
Talep ve isteklerini ileten hemşehrilerime çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdik. Yapacağımız projelerle herkesi kucaklayacağız. Rotamızı Hatay’ımızın birlik ve beraberliğini korumak üzere belirledik. Korkmadan,yolumuza devam edeceğiz. Bize düşen bu seçimi almak ve Hatay’ımızın bütünlüğünü korumak.

Antakya İlçemizin Karlısu Mahallesi’nde hemşehrilerimiz ve gençlerimizle bir araya geldik.
Biz Hatay’ımızı ayrıştırmadan yönetiyoruz, kimseyi ötekileştirmeden de herkesi kucaklıyoruz. Üç dönemdir önceliğimiz Hatay’ımızın bütünlüğünü korumak oldu. Siyaset yapmadan hizmet yaptık.

Antakya ilçemizin Kuzeytepe mahalle sakinleriyle Batman ailesinin ev sahipliğinde buluştuğumuz toplantıda yeni dönemde yapacaklarımızı anlattık. Depremden hasar gören altyapımızı ve yollarımızı onaracağız. Şehrimizin en önemli sorunlarını çözeceğiz.
Hiçbir ilçemizi bir diğerinden ayırmadan gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” -Yusuf Cemil Karaçay-