Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

M.Ali Solak, AIPS’da finale kalan 10 kişiden biri…

Antakyalı Gazeteci, halen aylık

Antakyalı Gazeteci, halen aylık Güney Rüzgarı Dergisi’ni çıkartan Mehmet Ali Solak, kısa adı AIPS olan Dünya Spor Yazarları Birliği’nden (AIPS) sertifika aldı.

Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS), spor gazeteciliğini teşvik etmek amacıyla düzenlediği Spor Medya Ödülleri Yarışması’na katılan, Antakya’da yayınlanmakta olan aylık Güney Rüzgarı Dergisi sahibi Mehmet Ali Solak’a sertifika gönderdi.
Yarışmanın ikinci aşamasına katılma hakkı kazanan, Türkiye’nin 10 yarışmacısından biri olan Gazeteci Solak, Hatay Güney Rüzgarı Dergisi’nde yayınlanan “Huzurlu Yaşamanın Reçetesi SPOR” başlıklı makalesi ile yarışmaya katılmıştı. Dünyanın 125 ülkesinden 1746 başvurunun yer aldığı yarışmada; Yazma, Yayıncılık ve Fotoğrafçılığa ayrılan bölümlere bu yıl “Genç Muhabir” kategorisi de eklenirken, Türkiye’den katılan hiçbir yarışmacı dereceye giremedi.
Dünya Spor Yazarları Birliği (AIPS) Başkanı Gianno Merlo imzasıyla Gazeteci Mehmet Ali Solak’a gönderilen mesajda şu bilgilere yer verildi:
“Sevgili Mehmet Ali Solak. AIPS Spor Medya Ödülleri Jüri Başkanı olarak, AIPS Spor Medya Ödülleri’nin ikinci baskısına katıldığınız için tebriklerimi sunmak istiyorum. 125 ulustan 1746 başvuruya katkıda bulunarak, mesleğimizin, kültürümüzün ve spor gazetecisi olarak bağımsızlığımızın kalitesini ve önemini vurgulamak için AIPS’a katıldınız. Spor medyasıyla ilgili bu önemli diyalogu sizinle birlikte sürdürmeyi ve sizi AIPS Spor Medya Ödülleri’nin bir sonraki sayısında görmeyi dört gözle bekliyoruz. En iyi dileklerimle.” -Cemil Yıldız-