Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manzarada sizce hangi stadyum favori ?

İki farklı stadın eşsiz

İki farklı stadın eşsiz manzaralarını karşılaştırıyoruz: Beşiktaş’ın Tüpraş Stadyumu ve Bodrum FK’nın Bodrum Şehir Stadı.

Beşiktaş’ın Tüpraş Stadyumu, İstanbul’un merkezinde, Boğaziçi’nin kıyısında konumlanmıştır. Dolmabahçe Sarayı’na komşu olan bu stadyum, sarayın tarihi ihtişamını ve Boğaziçi’nin muhteşem manzarasını seyretme imkanı sunar. 42.590 kişilik kapasitesi ile büyük bir spor kompleksi olarak şehrin sembol yapılarından biridir.

Bodrum FK’nın Bodrum Şehir Stadı ise Muğla’nın turistik ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Bodrum’da yer almaktadır. Yeni stadın inşası büyük ölçüde tamamlandı ve 12.000 kişilik kapasitesi ile bölgenin önemli spor alanlarından biri olacak. Stadyumun en dikkat çeken özelliği ise Ege Denizi’nin büyüleyici manzarasına sahip olmasıdır.

Her iki stadyum da kendi bölgesinin karakteristik özelliklerini ve doğal güzelliklerini yansıtmaktadır. Beşiktaş’ın tarihi dokusu ve Boğaziçi’nin eşsiz manzarası ile Bodrum’un Ege Denizi’nin mavisine bakan stadyumu arasında tercih yapmak zor olabilir. Hangisinin daha güzel bir manzaraya sahip olduğu konusu ise kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir.

Peki sizce hangisi daha güzel manzaraya sahip ? – Volkan İcil-