Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Marmara otoyol kazasına karışmadık”

Kumlu Belediye başkanı Mehmet

Kumlu Belediye başkanı Mehmet Deli, bu sabah Marmara otoyolunda 10 kişinin ölümü çok sayıda kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan zincirleme trafik kazasına karıştığı ve şoförü ile birlikte öldüğü yada yaralandığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek ”Ben ve şoförüm hayattayız” dedi.
Kumlu Belediye başkanı Mehmet Deli’nin açıklaması şöyle:
“Kuzey Marmara Otoyolunda yaşanan kazadan sonra bazı basın sosyal medya haberlerinde şoförüm İrfan ile birlikte kazaya karıştığımız haberlerini yaymalarını bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Unutulmasın ki bu haber korku ve paniğe sebep olmuş başta ailemiz, yakınlarımız ve sevenlerimizi üzmüştür. Olayın aydınlanmasında haber paylaşan kıymetli gazeteci ve basın yayın organlarımızın temsilcilerine de teşekkürü borç bilirim.
Öncelikle elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Biz elhamdulillah iyiyiz ve kaza anında da orada değildik ve Ankara’dayız. Rabbim ömür verirse daha çok işimiz var. Tüm eş dost ve sevenlerimize hayırlı günler diliyorum.”dedi.

(Adil Yeşildağ)