Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı’nı ziyaret ederek göreve yeni atanan Üs Komutanı Tuğamiral Osman Çevik’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret sırasında deniz güvenliği ve bölgedeki faaliyetler üzerinde değerlendirmelerde bulunan Vali Masatlı, Tuğamiral Çevik’ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Hatay’ın hem stratejik konumu hem de limanlarıyla ülke güvenliği ve ekonomik açıdan önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Masatlı, denizlerin güvenliği için yürütülen faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.
Tuğamiral Osman Çevik ise ziyaretin kendileri için değerli olduğunu belirterek, görev süresi boyunca Hatay’da deniz güvenliği ve üs faaliyetlerinin etkin bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.


