Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masatlı’dan Hassa Çıkartması

Hatay Valisi Mustafa Masatlı,

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hassa ilçesinde yapımı devam eden çeşitli projeleri yerinde inceledi. Bu kapsamda köy evleri, TOKİ deprem konutları ve okul inşaatlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Vali Masatlı, Hassa İlçesi Aşağıkarafakılı Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden Hassa TOKİ Konutları Bölgesi’ndeki okullarda incelemelerde bulundu. Bu bölgede yapımı süren 24 derslik ilkokul, 24 derslik ortaokul ve 24 derslik lise inşaatlarını denetledi.
Ayrıca, Vali Masatlı Hassa ilçesinde yapımı sona yaklaşılan Eğri Bucak Köy Evleri ve yapımı hızla devam eden Güvenç Köy Evleri projelerini de yerinde inceledi. Eğri Bucak Köy Evleri 28 adet, Güvenç Köy Evleri ise 167 adet olarak tasarlanmıştı.
Vali Masatlı, Hassa ilçesinde toplam 3878 konutluk, 4 etaptan oluşan TOKİ Afet Konutları projesini de inceledi. Aşağıkarafakılı Mahallesi’nde yapımında sona yaklaşılan bu konutlarda örnek daireyi gezen Masatlı, ardından inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. (Yusuf Cemil Karaçay)