Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meajlar Alkış, Yuhalatma Tepki aldı

CHP’de Hatay Büyükşehir belediye

CHP’de Hatay Büyükşehir belediye başkan adaylığı devam eden Lütfü Savaş’ın Salı günü EXPO alanındaki halk toplantısında verdiği mesajlar olumu yankı bulurken, “Şarkıcı ve futbolcu” sözcükleriyle Haluk Levent ile Gökhan zan gibi iki değeri hedef alan sözleri ile “Yuhalama”ya neden olması ise tepki gördü.
Salı günkü halk toplantısında Lütfü Savaş gövde gösterisi yaptı
“İnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli.” Sözleri alkış toplayan Hatay BŞB başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş’ın,şarkıcı Haluk Levent ile TİP’in adayı olan eski milli futbolcu Gökhan Zan’ı isim vermeden hedef almak suretiyle şu sözleri ise tepki gördü:
“15 yıldır Hatay’da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz… Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz.”
Bu sözlerin ardından miting alanında bulunanlar Gökhan Zan ve Haluk Levent’i yuhalattı.
Sosyal Medyada tepkiler
Haluk Levent için “Güven”şarkı söyleyerek olmuyor diyen Lütfü Savaş’a sosyal medyada bu sözleri nedeniyle büyük tepkiler oldu.
Sosyal medyada :”Haluk Levent;7 defa Türkiye’nin en güvenilir insanı seçildi. 2023 yılında Time dergisinin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesinde yer aldı.Ve bütün bunları şarkı söyleyerek yapmadı. Haluk Levent ülkemizin çok büyük bir değeridir ve yüreğimizde, gönlümüzde daima yeri var. “mesajlarıyla çok sayıda kişi Lütfü Savaş’a tepki gösterdi. – Adil Yeşildağ-