Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Medeniyetler korosu Deprem şehitleri için Yayladağı’nda

Yayladağı Belediyesi’nin ev sahipliğinde

Yayladağı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Antakya Medeniyetler Korosu, duygusal anlar yaşattı. Koro, dünya genelinde seslendirdiği şarkıları bu kez Yayladağı’nda deprem şehitlerini anmak için seslendirdi. Program, Yayladağı Belediyesi Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Garnizon Komutanı P. Bnb. Mehmet Can Karslı, ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar etkinlikte yer aldı.
Program sonrasında konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Antakya Medeniyetler Korosu’na teşekkür etti. Başkan Yalçın, “Müziğin ruhuyla gönülleri okşayan hem hüznü hem sevinci hem de umudu yaşatan ve ritme ortak olarak duygulandıran Antakya Medeniyetler Korosu konserimizi birlikte gerçekleştirdik” dedi ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Koro şefi Yılmaz Özfırat, depremde kaybettikleri üyeleri anarak duygusal bir konuşma yaptı. Özfırat, “Farklı dinlerden, kültürlerden, inançlardan olan üyelerin bir araya gelerek oluşturdukları, ülkemizin hemen hemen tüm renklerini, tüm değerlerini yansıtan Antakya Medeniyetler Koromuz, bu farklı renklerden yapıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin yüz akı olan bir beraberliğin simgesidir” ifadelerini kullandı. Ayrıca, etkinliğe destek veren Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkürlerini iletti. – Yusuf Cemil Karaçay-