Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Medyada adaylık yoklaması ilgi görüyor

Defne ilçesi Belediye Başkanlığı

Defne ilçesi Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayı düşünen Makine Mühendisi Orhan Said Kalaycıoğlu ilginç bir yönteme başvurarak adaylığı konusunda sosyal medya hesabından toplumun görüşlerine başvuruyor.
Orhan Said Kalaycıoğlu, Defne ilçesinin Belediye Başkanlığı için aday adayı olma düşüncesini kamuoyuyla paylaştı. Mühendislik lisansı, hukuk ve dış ticaret ön lisans eğitimi olan Kalaycıoğlu, sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamada, bu önemli göreve adaylığını koymadan önce toplumun değerli görüşlerine başvurmayı tercih ettiğini belirtti.

Kalaycıoğlu açıklamasında, eğitim düzeyi, aile hayatı, iş tecrübesi, mesleki deneyimlerinin yanı sıra kişisel vizyonu ve kültür seviyesini referans kabul ederek, bu sorumluluk için gerekli donanıma sahip olup olmadığı konusunda toplumun fikirlerini istediğini dile getirdi. Ayrıca, yapılan yorumların kişilik haklarına zarar vermeyecek, yapıcı ve saygılı olması gerektiğini vurguladı. Sosyal medya üzerinden yapılan bu değerlendirme sürecinde, Kalaycıoğlu, Facebook üzerinde yapılan yorumlarla, Instagram’da “Kalp” butonuna basılarak ve Twitter’da yorum yapılarak değerlendirileceğini belirtti. Olumlu bir sonuç alınması durumunda aday adaylığı başvurusunu yapacağını ifade ederken, aksi takdirde başvuru yapmayacağını belirtti. Antakya’nın sevilen ve başarılı iş insanlarından O. Said Kalaycıoğlu’nun aday adaylığı konusunda izlediği bu yöntem kamuoyu tarafından da beğeni ve ilgiyle takip ediliyor. – Meriç Demiray-