Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Muzaffer Okay’ın tek dileği “bereketli hasat”

Antakya Ziraat Odası Başkanı

Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Okay liderliğinde bir heyet, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Başkan Vekili Bahadır Sezgin’i Ankara’daki genel merkez hizmet binasında ziyaret etti. Heyet, Belen, Arsuz, ve Defne Ziraat Odası Başkanları ile birlikte Nisan, Mayıs ve Haziran aylarının çiftçiler için önemine vurgu yaparak tarımsal ürünlerin değerini artırmaya yönelik çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Antakya Ziraat Odası Başkanı M. Muzaffer Okay, Hatay’da yaklaşan buğday ve arpa hasadı ile ilgili bilgileri TZOB Başkanı Bayraktar’a ileterek, alım fiyatları ve Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) politikaları hakkındaki görüşlerini paylaştı. Başkan Okay, “Çiftçilerimiz için bereketli bir hasat yılı olmasını diliyoruz. Sizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, özellikle depremin ardından çiftçilerin sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Bayraktar, “İnşallah bereketli bir hasat yılı olur. Tüm Hataylı çiftçilere hayırlı ve bereketli hasat diliyorum.” dedi.

(Mehmet Durmaz)