Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Öntürk’ten Anneler Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Öntürk, mesajında annelerin kutsal görevine vurgu yaparak, onlara olan saygı ve minnet duygularını dile getirdi.

Dünya genelinde ve ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci pazar gününü “Anneler Günü” olarak kutladıklarını belirten Başkan Öntürk, sağlıklı ve mutlu bir toplum için iyi yetişmiş nesillere ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bu nesillerin en iyi şekilde yetiştirme sorumluluğunu alan annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayan Öntürk, dinimizde de annelerin yüksek bir mertebede olduğuna dair hadis-i şeriflerin bulunduğunu hatırlattı.

Kadınların ve annelerin gücüyle şehrin hızla ayağa kalkacağına inandıklarını belirten Başkan Öntürk, annelerin fedakarlıklarını ve şehit annelerinin azizliğini vurgulayarak, Anneler Günü’nü kutladı ve şehit annelerine olan saygılarını dile getirdi.

Başkan Öntürk, mesajını bitirirken ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle andığını belirtti. – İlyas Yiğit-