Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mehmet Öntürk’ün kefili Hüseyin Yayman’dır”

Ak Parti 2024 yerel

Ak Parti 2024 yerel seçimlerinde Hatay için belirlediği belediye adaylarını önceki gün kapalı spor salonu’nda tanıttı.

AKP ve MHP’li il başkanları, milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda AKP milletvekili Hüseyin Yayman sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Hatay’ın Büyükşehir adayı Mehmet Öntürk için konuşan Yayman: “Mehmet Öntürk’ün kefili Hüseyin Yaymandır” Diyerek seçmenlere Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma sözü verdi.

Mevcut yönetimi sert bir dille eleştiren Yayman konuşmasının devamında şöyle dedi: “15 ilçemizde Cumhur ittifakı için Hatay için, Mehmet Öntürk için buraya gelen hemşerilerim hoş geldiniz. İşte Cumhur ittifakı bu, Hatay bu. 31 Mart akşamı Hatay Büyükşehir Belediyesini almaya yemin ediyor, şeref sözü veriyoruz. Bu CHP zihniyetinin Türkiye’yi Hatay’ı getirdiği nokta ortadadır. Bir Büyükşehir Belediye başkanı var ortada yok. Böyle bir belediyecilik anlayışı olamaz. Yangın, sel, deprem olur Büyükşehir Belediye başkanı ortada yok. Hatay’ı 31 Mart akşamı bu zihniyetten kurtarmaya söz veriyoruz. Burada sözün sahibi var, çıkacak Hatay’ın kurtuluş reçetesini anlatacak. Hatay bin yılın depremini yaşadı. Ölenlerin hepsine rahmet diliyorum. Hepimizin çok büyük acıları var. Ama şimdi ayağa kalkma birlik olma zamanı. Şimdi Hatay Büyükşehir’i kazanma zamanı.

“Hatay artık Mehmet Öntürk’ün meselesidir”

Yayman: “Cumhuriyetimizin 100.yılında Hatay artık 85 milyonun meselesidir. Hatay artık Mehmet Öntürk’ün meselesidir. İnşallah 31 Mart’ta hem depremin yaralarını sarmak hem olmayan Büyükşehir’i Hataya getirmek için bir sınavda olacağız. Aynı sokaklarda büyüdüğüm, çocukluk arkadaşım Mehmet Öntürk kardeşime Hatay Büyükşehir Belediyesi hayırlı olsun diyorum. Yapamayacağımızın sözünü vermeyiz. Mehmet Öntürk’ün kefili Hüseyin Yaymandır.” – İlyas Yiğit-