Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Melekler, Bulgar Beroe’ye Yenildi 81-94

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası B Grubu 5. hafta maçında, Bulgaristan’ın Beroe ekibine deplasmanda 94-81 yenildi.
Hatayspor Kadın Basketbol Takımı, maça çok iyi başladı ve ilk periyodu da 27-19 gibi açık bir farkla önde tamamladı. İkinci periyotta ise ev sahibi ekip üstünlüğü ele aldı ve önce skoru dengeledi, ardından 2 sayı farkla öne geçti. Hatay’ın Melekleri, devreyi 43-41 geride tamamladı.
Bulgaristan temsilcisi Beroe, ikinci yarının ilk periyodunda da üstün oynadı. Melekler, bu periyotta bir varlık gösteremedi ve Bulgaristan takımı, 3. periyodu 72-59 önde tamamladı. Maçın son periyodunda da Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, istenileni veremedi ve sahadan 81-94 yenik ayrıldı. Tufan Metalurji Hatay Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla grupta dördüncü kez mağlup olurken, Beroe ise ilk galibiyetini elde etti.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, maçta şu sporcularla mücadele etti:
Eda Şahin, Büşra Akbaş, Ayşe Cora, Büşra Akgün, Şelale Kepenc, Epiphanny Prince, Tuğçe Canıtez, Gizem Başaran Turan, Alexis Prince, Gatling.
İki takım arasındaki ilk maçı, Hatay’ın Melekleri 93-73 kazanmıştı.