Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Milletvekili Çirkin Aktepe’de: Esnaf dert küpü

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, hafta sonunda Hassa ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi’ni ziyaret ederek yıkım sürecinde belirsizlik yaşayan esnafla bir araya geldi.

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, hafta sonunda Hassa ilçesine

İş yerlerini henüz teslim alamadıklarını, teslim edilen iş yerleri için ise yüksek bedeller talep edildiğini belirten esnaf, yaşadığı sorunları ve taleplerini Milletvekili Çirkin’e aktardı.

Esnafın sorunlarını dinleyen Çirkin, sürecin bu noktaya gelmemesi gerektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Eksik kalan çalışmaların tamamlanması için gerekli görüşmeleri yapacağız. Esnafımızın derdine çare olmak adına ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Aktepe esnafının yanında olduğumuzu ve haklarını sonuna kadar savunacağımızı belirtmek isterim.”

Bölge esnafının öncelikli talebinin geçici çarşı olduğunu ifade eden Çirkin, “Benim gördüğüm, esnafın da istediği geçici çarşının bir an önce yapılmasıdır. Bunun hayata geçirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağım” dedi.