Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekilleri Hatayspor’u Tebrik Etti

Hatayspor’un zorlu koşullarda mücadele

Hatayspor’un zorlu koşullarda mücadele ettiği Süper Lig’de, son hafta aldığı galibiyetle ligde kalması milletvekillerini sevindirdi. Hatay milletvekilleri, Hatayspor’un güç koşullarda ligde kalmasını mucize olarak nitelendirdi. İşte Hatay milletvekillerinin Hatayspor’un ligde kalmasıyla ilgili görüşleri:

*Mehmet Güzelmansur (CHP)*:
“Tebrikler Hatayspor, yolun her daim açık olsun. Depremden sonra tüm zorluklara rağmen Süper Lig’de mücadele verdin, otobüslerde uyudun, vazgeçmedin, en zor anlarımızda şehrimize umut oldun. Hatayspor camiasını ve taraftarlarımızı sezon başından bu yana, bu zor şartlarda dimdik mücadele verdikleri için kutluyorum. Yolun açık olsun #Hatayspor.”

*Hüseyin Yayman (AKP)*:
“6 Şubat depreminden sonra ligden affını isteyen ve çok büyük acılar yaşayan Hatayspor’umuz bu yıl zor şartlarda maçlar oynadı. Kimi zaman yendi, şehir olarak sevindik. Kimi zaman yenildi, şehir olarak üzüldük. Fakat kalbimiz daima takımımızla çarptı. #Hatayspor’umuz ligin son maçında Rizespor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’de kaldı. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Takımımızı, hocamızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. Hatay’ın umudusun Hatayspor.”

*Nermin Yıldırım Kara (CHP)*:
“Yaşadığımız tüm acılara rağmen ligde kalma başarısı gösteren Hatayspor’umuzu, futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarlarımızı kutluyorum.”

*Abdulkadir Özel (AKP)*:
“Çaykur Rizespor’u yenerek Süper Lig’de kalan şehrimizin takımı Hatayspor’umuzu tebrik ediyorum. Her daim seninleyiz Bizim Takım.”

*A. Şefik Çirkin (İYİ Parti)*:
“Atakaş Hatayspor’u oyuncusu, yöneticisi ve taraftarıyla tebrik ediyoruz.”

*Servet Mullaoğlu (CHP)*:
“Yıkıntı ve zorluklara rağmen direnen ve başarılı olan Atakaş Hatayspor’umuz, kazandığı maç sonrası ligde kalmayı başardı. Tebrikler Hatayspor’umuz.”

*Adem Yeşildal (AKP)*:
“Hatayspor’umuz her zorluğa rağmen ait olduğu ligde kalmaya devam ediyor! İnananlar kazandı! Atakaş Hataysporumuz 2-0 Çaykur Rizespor.”

*Necmettin Çalışkan (SP)*:
“Tebrikler #Hatayspor! Tüm olumsuzluklara rağmen Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Hataysporumuz son oynadığı maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Teknik heyeti ve sporcularını bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, gelecek sezondaki maçlarda da başarılarının devamını diliyorum.” – Meriç Demiray-