Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millilerin Almanya’da ilk antrenmanı

Türk A Milli Futbol

Türk A Milli Futbol Takımı, Almanya’ya gittiği ilk gününde, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Taraftara açık olan antrenman, tribünleri dolduran Türk taraftarlarla renklendi. Bayraklarla süslenen tribünlerde futbolcular, formaları imzaladı.

 

Barsinghausen’deki August Wenzel Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmana yoğun ilgi gösteren taraftarlar, Ay-Yıldızlı ekibe coşkulu destek verdi. Taraftarların tezahüratları eşliğinde gerçekleşen antrenmanda zaman zaman yağmur da etkili oldu. TFF Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt ile TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı izledi.

Milli takımda Mert Günok ve İrfan Can Kahveci tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı. Zeki Çelik ve Ferdi Kadıoğlu ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

 

EURO 2024 F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak Ay-Yıldızlılar, hazırlıklarını bugün 17.15’te yapacakları antrenmanla sürdürecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

 

A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda başarılar dilerken, maç programı şu şekilde:

 

* 18 Haziran: Gürcistan

* 22 Haziran: Portekiz

* 26 Haziran: Çekya – Meriç Demiray-