Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milyonları güldüren adam

Bu defa EXPO sahnesinde

Bu defa EXPO sahnesinde

2 Haziran Perşembe saat 21.00’daki ‘TOLGSHOW’, Hatay EXPO etkinlikleri kapsamında Antakya EXPO Amfi Tiyatro’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik, sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun Hatay ayağı için izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar, ‘Yönetmen’in akla sığmayan isteklerini yerine getirmeye çalışan ‘Arkadaşım’, Türkiye turnesinde de yönetmeni çıldırtmaya kararlı. ‘Gizemli Yönetmen’ Fırat Parlak ve ‘Minik’ lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği, tamamı doğaçlama gösteri, Antakya’da seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Oyunun Türkiye turnesine 29 Mayıs’ta Antalya ile başlayan Tolga Çevik, Hatay’ın ardından Adana, Balıkesir, İzmir, Aydın ve Muğla’da sahne alacak.

Sahne heyecanını bir paylaşımında dile getiren Çevik, perde aralanmadan, birkaç dakika öncesindeki o ruh haline ve bekleyişine dair şunları söylemiş:

“Perde arkasında bilinmeyen bir ömür… Geçmek bilmeyen o son 1 dakika… Heyecanla beklenen 3. zil… Adrenalin… ‘Kim bilir bu gece neler olacak?’ çarpıntısı… Hepsi tek karede! Ve sonunda, yine şahane bir dün gece…”

Tamer Yazar