Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mıstıkoğlu’na göre takımın sahibi Hataylılar

Hatayspor Kulübü’nün yeni başkanı

Hatayspor Kulübü’nün yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu, HRT kanalında yayınlanan Ömer Cihangir’in sunduğu Spor Saati programının canlı yayın konuğu oldu. Genel kurul sonrası göreve gelen Mıstıkoğlu, Süper Lig’deki kulübün son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Sosyal medyada siyasetçi kimliğiyle eleştirilere maruz kalan Mıstıkoğlu, siyasetin sporun içinde yer almasının başarıyı zorlaştırdığını vurgulayarak, 2002 yılında siyaseti bıraktığını ve bu süreçte siyasi faaliyetlerden uzak durduğunu belirtti. Hatayspor’un tek sahibinin Hataylılar olduğunu vurgulayan Mıstıkoğlu, belediye başkanlarının kulübe destek vermesinin siyasi amaç taşımadığını ifade etti.


Kulübü profesyonel yöneticilerle yöneteceklerini dile getiren Mıstıkoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek raporun, Hatayspor’un maçlarını Sarıseki Stadı’nda oynayabilmesi için belirleyici olacağını söyledi. Amatör ligde mücadele eden takımlara da destek vereceklerini belirten başkan, Hatay’ın gençlerini yetiştirerek kulübün uzun vadeli başarısını hedeflediklerini dile getirdi.
Özhan Pulat ile devam edeceklerini açıklayan Mıstıkoğlu, yeni sezonda takımın başarısı için tüm imkanların seferber edileceğini sözlerine ekledi. Bütçe konusunda da şeffaf olacaklarını belirten başkan, kulübün sürdürülebilirliği için finansal durumlarını titizlikle yönettiklerini ifade etti.
Hatayspor taraftarlarına teşekkür eden Mıstıkoğlu, gelecek sezon maçları için taraftarların sabrını istedi ve desteklerinin devamını diledi. – Yusuf Cemil Karaçay-