Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müftülükten Yeni Proje: “Hatay Analarla Ayağa Kalkıyor”

Müftülüğün yeni adımının amacı Cami Ve Kur’an Kurslarını Annelerin teşvikiyle yeniden inşa etmek

Müftülüğün yeni adımının amacı

Hatay İl Müftülüğü, merkezinde “Kadın-Anne” olan bir projeye start verdi. Bu projeyle, annelerin şefkat ve teşvikleriyle depremde yıkılan cami ve Kur’an kurslarının yeniden inşa edilmesi hedefleniyor.

Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, “Hatay Analarla Ayağa Kalkıyor” projesini şu sözlerle duyurdu:

“Hatay İl Müftülüğü himayelerinde hayata geçirilen “Hatay Analarla Ayağa Kalkıyor” projesi, 6 Şubat’ta ülkemizi yasa boğan asrın felaketinin en ağır etkilerini yaşayan Hatay’ı, hayırsever annelerimizin eliyle yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyor. Bu anlamlı projenin amacı, 6 Şubat depreminde yıkılan ve zarar gören camileri, annelerimizin şefkatli elleri ve onların teşvikleriyle yeniden inşa etmektir. Bu projeyle birlikte, camilerin yanı sıra Kur’an kursları ve maneviyatımızın olmazsa olmazı olan diğer dini ve sosyal yapıları da yeniden inşa ediyoruz. Deprem sonrası Hatay’ı yeniden inşa ederken, sadece fiziki yapıları değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşma ruhunu da canlandırıyoruz. Hayırsever annelerimizin öncülüğünde, Hatay’ı birlikte yeniden kuruyor, umudu ve kardeşliği yeniden yeşertiyoruz.”

Mevlüt Topçu, projeye dair detayların ve gelişmelerin Instagram hesabı üzerinden takip edilebileceğini de sözlerine ekledi.

Projeye destek olmak isteyenler, Hatay İl Müftülüğü’nün sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirler. -Mehmet Durmaz-