Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarların arasında tükürük kavgası

Hatay’ın Antakya ilçesinde Bitiren

Hatay’ın Antakya ilçesinde Bitiren Mahallesi’nde eski ve yeni muhtar arasında yaşanan kavga, iddialara göre tükürük nedeniyle başlamış. Görüntüler, eski muhtar Halit Bolat’ın darp edildiği anları ortaya koyarken, Bolat yaşananların kendisini itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu öne sürdü.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Adem Bekler ve Halit Bolat arasında gerçekleşen muhtarlık yarışını Bekler kazandı. Seçimin ardından yaklaşık dört ay sonra, muhtarlar arasında yaşanan kavgada Bolat’ın kafası yarıldı ve kolu kırıldı. Bolat, olayın Bekler’in eşinin tükürüğüyle başladığını belirterek, kendisinin ve annesinin bir grup tarafından darp edildiğini iddia etti.

Bolat, olay günü muhtar Bekler’in eşinin annesinin üzerine tükürdüğünü ve bu davranışın ardından saldırıya uğradıklarını söyledi. Bolat, “Muhtarla evlerimiz karşı karşıya olduğu için annem oradan geçerken karısı tükürüyor. Annem tükürük üzerine tartıştıktan sonra muhtar, ailesi ve kendisi annemi darp etti. Ben de bu duruma müdahale ettiğimde sopayla vuruldum” dedi.

Bolat, ayrıca mevcut muhtar Bekler’in planlı bir şekilde mahalleyi kışkırtarak kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığını öne sürdü. Bolat, “Başım döndü, suratıma vuruldu ve yere düştüm. Üzerime çullanarak darp ettiler. Muhtar, kavganın büyümesine neden oldu” şeklinde konuştu.

Bolat, muhtarlık seçiminden dört ay geçtiğini ve mevcut muhtarın kendisini yıpratmaya çalıştığını ifade ederek, bir dahaki seçimde rakip olmaması için bu yöntemlere başvurulduğunu belirtti. Bolat, ayrıca kardeşinin de darp edilmeye çalışıldığını iddia etti. – Volkan İcil-