Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müjde! Artık Arsuz – Çevlik yolu faal ve güvenli

  Hatay’ın Çevlik ve

 

Hatay’ın Çevlik ve Arsuz ilçeleri arasındaki uzun süredir devam eden yol çalışması nihayet tamamlandı. Projenin tamamlanmasını sağlayan isim, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk oldu.

Yıllardır vatandaşları zorlu bir yol şartları altında bırakan bu önemli proje, Başkan Öntürk’ün özverili çalışmaları sonucunda asfalt kaplama ile son buldu.

Tamamlanan yol, bölge sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, projeyi hayata geçiren Başkan Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti. Ancak, yolların tamamlanmasının ardından bölge halkının tek talebi, yol boyunca riskli durumlar yaratabilecek unsurlara yönelik ek önlemler alınması yönünde.

Vatandaşlar, yol kenarlarındaki güvenlik bariyerlerinin hızla tamamlanmasını ve dağdan gelebilecek taş ve benzeri parçacıkların yol üzerinde oluşturabileceği risklere karşı önlem olarak file çalışmasının yapılmasını talep ediyor. Bu önlemlerle yolun güvenli ve sürdürülebilir kullanımının sağlanması bekleniyor. – Yusuf Cemil Karaçay-