Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mullaoğlu: Halka rağmen siyaset yapılmaz

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra yapılan

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra yapılan Kurultay’da yönetimi değişen CHP’de belediye başkan adaylığı sancısı sürüyor. İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Manisa ve Aydın gibi iddialı şehirlerin dışındaki adayların belirlenmesi süreci devam ediyor.

Adana, Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla gibi CHP’nin güçlü olduğu Büyükşehirlerde hem kamuoyu araştırma şirketleri hem de partinin milletvekilleri aracılığı ile en güçlü aday belirlenmeye çalışılıyor.

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu antakyagazetesi.com’a yaptığı değerlendirmede Genel Merkezin CHP’ilkelerine uygun, çalışan, halkla kavga etmeyen aday belirlemek için çaba sarfettiğini söyledi.

Mullaoğlu “Atatürkçü, halkı yok saymayan bulunduğu kentin altyapı ve halkın sosyal sorunlarını çözecek,iddialı başkan adaylarımız olmalı.Halka rağmen siyaset yapılmaz. Hem illerde parti teşkilatları hem de Genel  Merkez bu konuda titiz bir çalışma yapıyor. Kimler aday gösterilirse biz milletvekilleri Başkan adayımızın yanında 24 saat çalışmaya hazırız. Çünkü; 21 yıldır  krizden ve yoksulluktan beslenen  AKP iktidarının gönderilmesinin  temel koşulu yerelyönetimlerde başarılı olmaktır. Biz bunu geçen seçimde başardık. Şimdi üstüne koyarak yine başaracağız” dedi. (Sami Gökçe)