Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mullaoğlu; polis müdahalesini TBMM’de gündeme getirdi

Hatay’ın sorunlarını TBMM gündemine

Hatay’ın sorunlarını TBMM gündemine taşıyan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, dün Akasya Mahallesindeki rezerv alan protestosunda polisin orantısız güç kullanmasını sert bir dille eleştirdi.
Mullaoğlu, yaptığı açıklamada, Antakya’da rezerv alan içerisinde kalan sağlam evlerin yıkılmasını istemeyen depremzedelerin demokratik haklarını kullanarak basın açıklaması yapmak istediğini belirtirken, kolluk kuvvetlerinin müdahalesinin orantısız olduğunu ve vatandaşlara zarar verdiğini vurguladı.
Mullaoğlu:’’’ Antakya Akasya Mahallesinde rezerv alan içerisinde kalan sağlam evlerin yıkılmasını istemeyen depremzede vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanıp basın açıklaması isterken kolluk kuvvetlerinin orantısız bir şekilde onlara müdahale etmiş ve onlara zarar vermiştir. Haklarını araya depremzedelere yapılan bu zulmü şiddetle kınıyorum. Bir iş yapılacaksa halkın ikna edilmesi gerekmektedir. Halkı ikna edemiyorsanız halkın taleplerini yerine getirmek zorundasınız. Unutmayınız ki Devlet halk için vardır. Devleti de halk gerçekleştirir. Devlet adına görev yapan devlet görevlilerinin de halk adına görev yaptıklarını asla unutmamaları gerekmektedir. Bu nedenle halka kötü muamele yapmaları asla kabul edilemez. Halkı döverek onlara hizmet ettiğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Bu şekilde halka hizmet değil onlara eziyet ediyorsunuz. Halkımızın çığlığına kulak verin ve rezerv alanda bulunan sağlam binaları yıkmayın.’’ İfadelerine yer verdi. – Yusuf Cemil Karaçay-