Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Munir’e İdman Sonrası Doğum Günü Kutlaması

Hatayspor kalecisi Munir Muhammed’e,

Hatayspor kalecisi Munir Muhammed’e, Salı günkü idman bitiminde doğum günü kutlaması yapıldı. Tesislerde gerçekleşen idman bitiminde getirtilen pasta, saha ortasına konuldu ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile kaptan Diouf, başarılı file bekçisine pastadan yedirdi. Bu arada Mehdi başta olmak üzere, bazı futbolcular da Munir’in saçına, başına, yüzüne yaş pasta sürdü.

Futbolcu arkadaşları ile teknik heyet, kaleci Munir’e “Mutlu Yıllar” dileğinde bulunurken, Hatayspor Yönetim Kurulu da futbolcusunun bu özel gününü kutlayan bir mesaj yayınladı.

MUNİR’İN HAYAT HİKAYESİ

Hatayspor’un file bekçisi Munir, çocukluğu, gençliği ve yaşamı ile ilgili bir soruya, kendisiyle yapılan röportajda şöyle dedi:

Çok iyi ve mutlu bir çocukluk geçirdim. Ailem, beni çok sevdi. Ben de ailemi çok sevdim. Onlarla zaman geçirmek çok güzeldi. Futboldan önce, babamla restoranda çalışıyordum. Üniversiteye gidemedim, ama ailem bana çok güzel bir eğitim verdi. Beni çok iyi yetiştirdi. Ben de onları örnek alarak, inşallah kendi çocuklarımı öyle yetiştirmeye çalışıyorum.

Sendeki yeteneği ilk kim keşfetti ve bir kulüpten içeri girmen konusunda cesaretlendirdi?

İlk olarak, Melilla’nın kaleci antrenörü beni keşfetti ve cesaretlendirdi.

Kaleci olmayı nasıl seçtin?

Babam kaleciydi. Ağabeyim de kalecilik yaptı. Ailemin içinde, benim kanımda kalecilik var. Bizim yaşımızda herkes, hücum oynamayı, gol atmayı seçerdi. Ama kaleci olduğum için ben çok mutluyum.

Dünya kupası macerasını anlatır mısın?

Benim için inanılmaz anlardı. Fas Millî Takımı ile Dünya Kupası’nda mücadele etmek, herkesin hayal edebileceği bir şeydi, ama ben bunu başardım. Fas Milli Takımı, 20 yıldır Dünya Kupası’na katılamıyordu. Bunu başaran ekibin içinde olmak benim için de gurur vericiydi. Benim için de, Fas halkı için de inanılmaz bir şeydi. Hayatım boyunca unutamayacağım bir dönem. Çünkü Dünya Kupası’nda oynamak, büyük bir gurur. Formamı gururla taşıdım. Benim için kariyerimdeki en önemli turnuvaydı.

-Cemil Yıldız-