Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Numan Kurtulmuş Özel’i ziyaret etti

Meclis Başkanı Kurtulmuş’la görüşen

Meclis Başkanı Kurtulmuş’la görüşen Özgür Özel gazetecilerin,  sorularını yanıtladı.  Özel, görüşmede Can Atalay ve Anayasa tartışmalarının da gündeme geldiğini belirterek “Anayasa ve iç tüzük tartışmalarını seçim sonrasına bıraktıklarını” söyledi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Meclis’teki makamında ziyaret etti. İki ismin görüşmesi 30 dakika sürdü.

Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel Numan Kurtulmuş’un iadei ziyarette bulunduğunu belirterek “Biz kendisini daha önce CHP Grubu olarak ziyaret etmiştik, kendisi iade-i ziyarette bulundu. Son derece samimi bir ortamda görüşmemiz geçti” dedi.

“Anayasa değişikliği gündeme geldi mi” sorusuna “Anayasa ve İç Tüzük’le ilgili tartışmalarımızı yerel seçimler sonrasına bıraktık” diye tanımladı

Yargıtay’ın talebi üzerine Can Atalay’ın müzekkerenin okunması konuşuldu mu? sorusuna ise  “Sayın Kurtulmuş konuya mümkün olduğu kadar yapıcı şekilde yaklaşmaya çalıştığını söyledi. İkimiz de Anayasa ve Can Atalay olayıyla ilgili görüşlerimizi söyledik. Can Atalay’ın bir oldu bitti ile milletvekilliğinin düşürülmeyeceğini umuyorum. Benim edindiğim izlenim Numan Bey’in yakın zamanda böyle bir şey yapmayacağı yönünde.” yanıtını verdi. (Sami Gökçe)