Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oda dolusu madalyası var

Dünyanın ünlü yüzücülerini geçen

Dünyanın ünlü yüzücülerini geçen Antakyalı Kamil Köseoğlu: “Madalyaların hazını yaşıyorum ,ama İhtiyacım olan ulaşım, barınma, beslenme sorunlarını kendi imkanımla çözüyorum. Koca bir ili temsil ediyor olmanın hazını yaşıyorsunuz. Ama nafile kimsenin haberi yok. Kısaca sahipsizsiniz.” dedi.

Kıtalararası yarışmada ÜÇÜNCÜLÜK Derecesi ile madalya kazanan Antakyalı Milli Yüzücü Kamil Köseoğlu, elde ettiği başarıların hazını duyarken, gördüğü ilgisizlik desteksizlikten ise yakınıyor.
Kamil Köseoğlu, ulusal ve uluslararası yarışmalar öncesi veya sonrası hiçbir kurum yada kişiden sponsordan destek görmediğini söylüyor.

Hatay’ın adını uluslararası arenada duyuran Antakyalı milli master yüzücüsü Kamil Köseoğlu’nun paylaşımı:

“Yıllarımı adadığım amatör sporun yorgunluğunu çok çektim. Ama hiç bir zaman yeterli destek almadım. Bizim kötü yanımız ilgisizlik. İhtiyacım olan ulaşım, barınma, beslenme sorunlarını kendi imkanımla çözüyorum. Koca bir ili temsil ediyor olmanın hazını yaşıyorsunuz. Ama nafile kimsenin haberi yok. Kısaca sahipsizsiniz. Yarışma sonrası İlin hiç bir kurumu bi haberdir. Sponsorluk bir kişi için bu kadarmış. Devletin biz master sporcuların özel bir statü ile destek olması gerekir. Maalesef yakın tarihte dünya şampiyonasına giden tüm sporcularımız (master yüzücüleri) kendi imkanları ile gitmişlerdir. Bizler sporu amatör ruhla yapıp genç nesillere örnek olmaya devam edeceğiz.
Hayatımda amaç edindiğim İstanbul boğazını yüzerek geçme hayalimi gerçekleştirmenin hazını yaşıyorum.
Hatay ‘lı en yaşlı (65) yüzücüsü ünvanına sahip oldum.
35.Samsung Kıtalar Arası yüzme yarışında(İstanbul) 65-69yaş kategorisinde 3.olup madalya alma şerefine nail oldum.

Hayal etmek o işi bitirmektir.”  – Cemil Yıldız-