Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerin Yemekleri Yoksulun İftar Sofrasını Süsledi

Nimet Fahri Öksüz MTAL’de

Nimet Fahri Öksüz MTAL’de “Meslek lisesi öğrencileri ailelerimizle buluşuyor” projesi hayata geçirildi

Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında hazırladıkları yemekleri, iftarda tüketilmek üzere ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı gerçekleştirdi.
Okul Müdürü Mehmet Nur, konu ile ilgili açıklamasında, proje ile öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmelerini, yardımlaşma, ihtiyaç sahibine yardım etme, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, hoşgörüye, saygıya sevgiye, mesleğe ve sanata duyarlı tutum ve davranışa sahip, başarılı bireyler olarak yetişmelerinin amaçlandığını bildirdi.
Hazırlanan yemeklerin yine öğrenci ve öğretmenler aracılığıyla dağıtımının yapıldığını belirten Müdür Mehmet Nur, “Etkinlik, öğrencilerimizin toplumda kalıcı gönül köprüleri kurmaları, sosyal becerilerinin ve kendilerine olan güvenlerinin geliştirilmesi, ders dışı zamanlarını verimli geçirmelerinin sağlanması noktasında verimli olmuştur.
Bugün bu mübarek Ramazan ayında; alan öğretmenlerimiz, 15 öğrencimiz ve okul hayırseverimiz Öksüz ailesinin destekleriyle Defne ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerle yapılan buluşma insanımızın gönül bağına, yüreklerine bir dokunuştur, karınca kararınca bir katkıdır ama yüreklerdeki yeri büyüktür. Emeği geçenlere en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.  Mehmet ÖZGÜN