Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmene Görkemli Karşılama…

Kanser tedavisi başarılı geçen,

Kanser tedavisi başarılı geçen, eski sağlığına dönen;

“Oluşturulan sevgi koridorunda ilerlerken yaşadığım heyecan ve mutluluk tarif edilemez.”

Antakya Özbuğday Ortaokulu Öğretmeni Füruzan Taktuk’a, geçtiğimiz hafta sonunda okula gelişinde, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından görkemli bir karşılamada bulunuldu. Bu sıra dışı olayın nedeni, öğretmenin, yaklaşık 1,5 yıl  önce geçirdiği rahatsızlığına kanser teşhisi konması sonrası, başarılı geçen tedavi süreciyle birlikte eski sağlığına kavuşarak okuluna dönmesi oldu.

Özbuğday Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Firüzan Taktuk’u, öğretmenler ve öğrenciler okul kapısında karşılayarak, alkışlarla, coşkuyla oluşturdukları sevgi koridorundan okula kadar eşlik ettiler. Okul Müdürü Halit Yaylacı, “1.5 yıldır aramızda olamayan ve sonunda kansere karşı zafer kazanan öğretmenimizi tekrardan okulda aramızda görmek, bizleri çok mutlu etti” derken, Öğretmen Füruzan Taktuk da duygularını şöyle aktardı:

“Kanser, kulağa ürkütücü gelse de, erken teşhiste tedavisi mümkün olan, fakat sabır ve moral gerektiren bir hastalık. Tedavi süreci, dikenli ve çalılı bir yolda yürümeye benzer. Bu yolda ilerlerken yara almamak imkansız. Fakat yolun sonu aydınlık. İşte tam 1 yıl süren meşakkatli yolculuğum sırasında bana eşlik ederek moral veren, karanlığı yırtarak aydınlığa kavuşmamda destek olan ve süreci tamamlayıp okuluma döndüğümde büyük bir coşku ile beni karşılayan Özbuğday Ailesine minnettarım. Oluşturulan sevgi koridorunda ilerlerken yaşadığım heyecan ve mutluluk tarif edilemez.” -Mehmet Durmaz-