Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gündem

Öksüz Yetim Çocuklara 4 Ton Şeftali

Defne-Subaşılı BEDİR PARLAKGÜN adlı hayırsever, 4 ton şeftaliyi Toplum Gönüllüleri Derneği aracılığı ile öksüz, yetim çocuklar ile depremzede ailelere dağıttı.

İlimiz-Defne ilçesinde çok önemli hayırseverlik, ihtiyaç sahibi engelli, hasta, yoksullara destek, yardım faaliyetleriyle bilinen bugüne kadar onbinlerce kişiye destekte bulunmaya aracılık eden Ali Nurlu’nun başkanı olduğu Toplum Gönüllüleri derneği aracılığı ile bölgede annesiz-babasız yetim çocuklar ile depremzede ailelere dağıtılmak üzere 4 ton şeftali dağıtımı gerçekleştirildi.

Defne-Subaşılı olan Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde soğuk hava deposu olan ve ihracat işiyle ilgilendiği öğrenilen 40-45 yaşlarındaki BEDİR PARLAKGÜN adlı iş isanı, 4 ton şeftaliyi derneğe teslim etti. Dernek Başkanı Ali Nurlu da spor salonundan tanıdığı eski öğrencisi Bedir Parlakgün’e bu desteği için teşekkür ederek: ”Toplum gönüllümüz Bedir Parlakgün sayesinde YÜZLERCE AİLEMİZİN MEYVE İHTİYACI BÖYLELİKLE KARŞILANMIŞ OLDU…ALLAH HAYRINIZI KABUL ETSİN.. ALLAHIM SEVDİKLERİNİZİ VE AİLENİZİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN– BELADAN– KAZADAN KORUSUN.” dileğinde bulundu. – Yusuf Cemil Karaçay

DİĞER VİDEOLAR