Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olacak şey değil! Hatay’da çocuk kaçırma girişimi iddiası

Asrın felaketini yaşamış, hala

Asrın felaketini yaşamış, hala sorunları tam çözülememiş yıkık bir şehir ciddi bir durum ile karşı karşıya. İddialara göre Hatay’ın Antakya ilçesinde binası yıkılınca konteynerde faaliyet gösteren Haydar Mursaloğlu ilkokulu’nda tuvalet olmaması sebebiyle dışarı çıkıp başka bir yerde tuvalet ihtiyacını karşılamaya çıkan 8 yaşındaki küçük kız çocuğuna siyah bir araba içinde 2 kadın yaklaşarak kıza seni annene götürelim diyerek iki defa girişimde bulunduğu küçük kızın ise korkup reddedince fark edilmesinler diye kaçtıkları öne sürüldü.

8 yaşındaki kızın annesi S. T. Bu durumu Haydar Mursaloğlu ilkokulunun müdür yardımcısı İrfan Dalıcı adlı kişiye anlatıp bilgilendirmek ve uyarmak istemiş ancak yapacak bir şey yok karşılığını alınca şaşırıp isyan etmiş. Whatsaap ihbar hattına gelen şikayette Çocuk kaçırma girişimlerinin sadece bu anlatımla sınırlı olmadığı bu yönde farklı birçok iddialarında olduğu aktarıldı.

Yıkık şehrin güvenliğini kim sağlayacak? Çocuklarımızı kim koruyacak? Yapacak bir şey yok denilip oluruna mı bırakılacak? Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne ve Hatay Valiliği’ne konu hakkında bildirimde bulunan vatandaş kimsenin başına bir şey gelmeden konunun üstüne düşülmesini ve Haydar Mursaloğlu okulu çevresinde etraflıca önlem alınmasını istedi. Ayrıca Yapacak bir şey yok diyen eğitimci tanımıyla okulda faaliyet gösteren müdür yardımcısı hakkında da bir işlem uygulanması konusunda şikayette bulunduğu öğrenildi. – Duygu Ertaş-