Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oldu” denen transferde…

İmzalar henüz atılmadı mı?

İmzalar henüz atılmadı mı?

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nu 12’nci sırada tamamlayan, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren, transfer perdesini ise Teknik Direktör Serkan Özbalta ile anlaşarak aralayan Bordo-Beyazlı takımın taraftarları, Kayserispor ile anlaştığı söylenen eski teknik direktörüne dair son haberin finalini merakla bekliyor. 

Atakaş Hatayspor ile Süper Lig’de iyi bir performans sergileyen ve devam edeceği yönündeki beklentiyi boşa çıkartarak, sürpriz bir şekilde Kayserispor ile anlaştığı haberleri kamuoyunda paylaşılan Ömer Erdoğan için dile getirilen son haber, Kayserispor cephesinde yeni bir “Teknik Direktör” arayışı mı var sorularını gündeme taşıdı.

-İMZA SORUSU!-

Yukatel Kayserispor’un yeni teknik direktörü olarak duyurulan Ömer Erdoğan ile ilgili henüz resmi bir sözleşme imzalanmadığı haberleri, kafalarda soru işaretleri yarattı. Hikmet Karaman’ın sözleşmesinin bitmesinin ardından, Atakaş Hatayspor’dan ayrılan Ömer Erdoğan ile anlaştığını resmi olarak duyuran Sarı-Kırmızılılarda imzaların henüz atılmadığına dair haberi paylaşan isim, VOLE’deki “Transfer Dosyası” programında konuşan Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu oldu.

Sabuncuoğlu’nun ifadeleri şöyle:

“Enteresan bir bilgi vereyim… Ömer Erdoğan, daha imzalamamış Kayseri ile! Resmi açıklama geldi ve Ömer Erdoğan da yeni sezon için hazırlıklara başladı, ama imza atmadı henüz.”

Bu son iddialar için Yukatel Kayserispor’dan ya da takımın başındaki yeni isim olarak ifade edilen Ömer Erdoğan’dan bir cevap gelmedi.

-AÇIKLAMA!-

Hatayspor’dan ayrılmasının ardından dinlenmek için eşi ile beraber yurt dışına giden Ömer Erdoğan, 6 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada, “İnşallah bu anlaşma, her iki taraf için de hayırlı olur. Ekibimle birlikte Kayserispor’da çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Eşim ile birlikte şu an İtalya’da tatildeyiz. Bu hafta içinde Türkiye’ye döneceğim ve ardından Kayserispor ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Kayseri cephesinde, özellikle taraftarlar düzeyinde, herhangi bir sorun olmadığı yönünde bilgiler gelirken, beklenen imzanın da sorun yaşanmadan atılacağına işaret ediliyor. Hatay spor kamuoyu da Kayseri’deki gelişmeleri eski teknik direktörü başlığında ilgiyle izliyor, finali de merakla bekliyor.

-İSİM LİSTESİ!-

Yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran Cumartesi günü Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde başlayacak olan Yukatel Kayserispor’da, 45 yaşındaki Teknik Direktör Ömer Erdoğan için beklenen imza töreninin de bu tarihten sonra düzenleneceği, gelen bilgiler arasında. Erdoğan, imzanın ardından, takımda kalacak ve gidecek isimleri belirleyecek. Erdoğan’ın, Hatayspor’dan herhangi bir oyuncu alıp almayacağını ise zaman gösterecek.

Haber Merkezi