Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ömer Erdoğan Gönülleri Fethetti

-İzmir’i 3.kez fetheden adam…

-İzmir’i 3.kez fetheden adam…

-Tebrikler, teşekkürler Ömer Hoca…

-Geçen hafta yuhalayanlar, Ömer Hoca’dan özür dilemeli…

-Ömer Hoca, B planıyla rakibi şaşkına çevirdi…

-Galibiyet, Ömer Hoca’nın taktiksel zaferinin sonucu…

Hatayspor’un 2-1 kazandığı İzmir deplasmanındaki Altay maçı sonrası, galibiyeti, Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın sistem ve taktik değişikliğine bağlayan taraftar sayısı az değildi. İşte, Ömer Erdoğan’la ilgili taraftar yorumları:

Yasin Yiğitbaşi: Tarih’e not düşülsün; 15 bin taraftarı önünde, ilk kez denediği sistemle, onca eksiğine, geriye düşmesine ve hakemlere rağmen Altay’ı yenerek, Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nın siftahını büyük Hatayspor yaptı. İzmir’i 3. kez fetheden Sir Ömer Erdoğan’a biat edin!

Aslan Yırtıcı: “Biat edin” nedir arkadaş! “Saygı duyun” demeliyiz. Hoca, saygıyı hak ediyor.

Nazim Harnuboğlu: Ne olur hocam, futbolcuların o kadar geri pas verip kaleciyle oynamalarına bir çare! Bizi çok korkuttular. Kaleciyle o kadar oynamazlarsa, daha iyi olur. Galibiyete teşekkürler Hocam. En büyük, Atakaş Hatayspor, tebrikler Hatayspor’um.

Yücel Geyik: Ömer Hocam, tebrikler. Sen, tartışılmaz hocasın, saygılar…

Mustafa Nesrin/Nergiz Asya Yıldız: Tebrikler Ömer Hoca, Hatayspor’umuz. Bize bu anı, bu gururu yaşattıkları için…

Mehmet Kırkıcı: Tebrikler Ömer Hoca, Hatayspor’umuz.

Mustafa Canatar: Kalitesi yeter, Ömer Hoca’nın. Yeni formasyonu denemek zorunda ve başarı ile tamamladı.

Nevzat Gözel: Tebrikler Hatayspor’um, başarıların devamını diliyoruz. Ömer Hocamızı candan tebrik ederiz. Bu maçı kazanmak hiç kolay değildi. Yenilseydik bile, Hatayspor’umuzu mücadele ettiğinden dolayı yine sevecektik. Almanya’dan selam.

Zerda Recep Eliaçık: Zaten Ömer Hoca bugün çok ama çok başkaydı. Helal olsun, tebrikler Hatayspor, tebrikler Ömer Hoca.

Adnan Coşkun: Başakşehir maçında da Ömer Hoca’yı ve futbolcuları yuhalayan bazı taraftarlar özür dilemeli. Bu takım, tüm maçlarını kazanamaz. Tüm maçlarda iyi oynayamaz. Zaten dünyada bir örneği yok bunun!

Mustafa Kar: Seninle ve öğrencilerinle gurur duyuyoruz, Ömer Hocam.

Mehmet Abdullah Sener: Tebrikler Hatay, ama… Ömer Hoca, futbolculara biraz anlatması lazım, gereksiz yere çok kart görüyorlar!

Zerda Recep Eliaçık: Dikkatimi çeken, Ömer Hoca oldu. Bugün takıma ayrı bir renk kattı, oyuncularda itiraz fazla yoktu. Yani maç başladığında, maçın bizim olacağına inandım. Ömer Hoca, her zamanki gibi sakinliğini korudu.

Mehmet Gürbüz: İşte bu ya… Mücadele edin! Yenilseniz bile, helal olsun. “Oynadılar, ama yenildiler” deriz. Tebrik ediyorum, Ömer Hocam. Tebrikler, futbolcu kardeşlerim. Ayaklarınıza sağlık, başarılarınızın devamını diliyorum.

Kemal Palta: çok şükür, ölü toprağını attık üzerimizden. Ömer Hocam, az daha Kamara’ya kırmızı yedirecektin. Ama Allah’a şükür, çabuk müdahale ettin. Saba, oyuna sonradan girdiğinde cok daha katkısı oluyor. Çok zor bir maçtı. Büyüklere bile kök söktüren Altay takımını deplasmanda yenmek güzel. Ömer Hoca, B planıyla rakibi şaşkına çevirdi. Mustafa Hoca, hazırlıksız yakalandı, ki çok organize olamadılar. İşte bu yüzden sana güvenimiz sonsuz, Ömer Hocam. Ayağınıza sağlık çocuklar. Ve de artı parantez; hoş geldin Ribeiro… Bir daha kart görme sakın! Bu maç, Trabzon maçı öncesi çok güzel oldu, çok… Helal olsun size çocuklar.

Kenan Mattaoğulları: Futbolun, kağıt üzerindeki isimlerle değil, çimin üzerindeki ve teknik heyetin yapmış olduğu taktiksel savaşla olduğunu bir defa daha spordan anlayanlara zikrettiğin için, tebrikler Hocam.

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Çok şükür, kötü gidişata son verdik inşallah. Ömer Hocam ve ekibine başarılar diliyorum.  İyi ki bizimle birlikteler.

Haber/Cemil Yıldız